Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

ZILT REK & STANG

Het frame van de Zilt Rek & Stang bestaat uit twee lagen, de onderste laag bestaat uit een 80cm lange stang waar klerehangers aan gehangen kunnen worden en de bovenste laag is een rek waar bijvoorbeeld hoeden, mutsen en wanten op gelegd kunnen worden. De constructie is gemaakt van roestvrij staal en dus uitermate stevig.

Online een ZILT REK & STANG kopen

RVS

Roestvrij staal heeft een strakke en tegelijkertijd chique uitstraling en is een gewild product voor de woninginrichting. RVS is stootvast, duurzaam en bezit uitstekende corrosiewerende eigenschappen. Door het gladde, niet poreuze oppervlak laat RVS zich gemakkelijk reinigen en is het zeer hygiënisch. Roestvrij staal heeft een opvallende, unieke eigenschap. 

Herstellend vermogen

Dankzij de legering-elementen in het roestvast staal vormt zich aan de oppervlakte een dunne, onzichtbare zogenaamde ‘passieve laag’. Zelfs wanneer het roestvast stalen oppervlak wordt beschadigd, zal deze passieve laag onmiddellijk opnieuw worden gevormd onder invloed van de zuurstof in het water of de lucht. Dit verklaart waarom RVS er na tientallen jaren nog steeds helder en glanzend uitziet.

Kenmerken

Kapstok Expert
Logo
Shopping cart