Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

Umbra Sticks

Een gang met heel veel jassen en accessoires netjes houden is altijd een uitdaging, zeker als de ruimte beperkt is. Maak van je gang een nette en stijlvolle plek met de nieuwe Sticks-kapstok van Umbra. De Sticks is een kunstige en toch functionele wandkapstok die je royale ophangruimte biedt in bijna elke ruimte in huis, op kantoor of in je studentenkamer. Aan deze veelzijdige en decoratieve kapstok kun je alles ophangen wat je wilt, zoals jassen, sjaals, handtasjes, paraplu’s, badjassen, handdoeken, accessoires en zelfs lichte schoonmaakhulpmiddelen zoals bezems, vegers en meer. 

De Sticks ziet er op het oog uit als moderne kunst, maar dat is bedrieglijk; hij heeft een slim design met 5 haken die je omhoog kunt kantelen als ze niet in gebruik zijn. Dat zorgt voor een strak, naadloos profiel dat ideaal is voor kleine ruimten of minimalistische interieurs. Elke uitklaphaak kan ondanks het slanke profiel 2,3 kg dragen; een sterke assistent die je helpt om je huis netter te maken. 

De kapstok is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en is gemaakt van voorgevormd hout met 5 uitklaphaken. De totale afmetingen zijn 49,5 bij 18,4 bij 2,5 cm. De Sticks wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal zodat je hem supersnel en heel makkelijk aan de muur hangt. De bevestigingsmiddelen zijn weggewerkt, waardoor deze eigentijdse kapstok een naadloze, zwevende look krijgt.

Kenmerken

  • 5 functionele uitklaphaken
  • In verschillende kleuren beschikbaar
  • Zowel decoratie als functionele wandkapstok
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • Makkelijk te monteren
  • Haken zijn inklapbaar

Algemeen

Typewandkapstok
MerkUmbra
Garantie1 jaar
Toepassing kapstokhal

Afmetingen en gewicht

Afmetingen49,5Γ—18Γ—3 cm
Hoogte3 cm
Breedte18 cm
Lengte49 cm

Vormgeving

Aantal haken5
MateriaalKunststof
KleurDiverse
Stijlmoderndesign

Extra

MagnetischNee
Inclusief kledinghangersNee
HoedenplankNee
KledinghangerrailNee
kapstok-expert.nl
Logo