Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

Spinder Design Matches wandkapstok

De Spinder Design Matches is een multifunctioneel object voor aan de wand. Hij dankt zijn naam aan zijn design: matches is het Engelse woord voor lucifers. Deze origineel vormgegeven kapstok ziet eruit als een stapeltje lucifers, dat uit het doosje gevallen is. Als er geen jassen aan hangen, is het een originele en stoere wanddecoratie. Twee in één dus!]

Koop de Spinder Design Matches wandkapstok op Bol.com

Grote wandkapstok

De Matches wandkapstok is gemaakt van roestvast staal. Aan alle elementen die omhoog wijzen, kun je jassen, tassen en sjaals ophangen. Deze wandkapstok is verkrijgbaar in twee formaten: een ‘kleine’ van 105 centimeter hoog en een grote van 184 centimeter hoog. Beide modellen zijn 100 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Kenmerken

  • Gemaakt van RVS
  • Gemakkelijk te monteren
  • Origineel design
  • Functioneel en stijlvol

Algemeen

Typewandkapstok
MerkSpinder Design
Garantie1 jaar
Toepassing kapstokhal

Vormgeving

MateriaalRVS
Kleurmat-zilver
Stijlspeelsdesign

Extra

Magnetisch
Sommige wandkapstokken en kapstokhaken zijn magnetisch. Dat betekent dat ze zijn uitgerust met een magneet, waarmee je hem tegen een metalen wand kunt plaatsen. Ideaal als je liever geen gaten in de muur boort!
Nee
Inclusief kledinghangers
Wordt deze kapstok inclusief kledinghangers geleverd?
Nee
Hoedenplank
Een hoedenplank is een plank boven op de kapstok, die je kunt gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld hoeden, tassen en andere accessoires.
Nee
Kledinghangerrail
Sommige kapstokken zijn voorzien van een kledinghangerrail, ook wel roede genoemd. Aan deze rail kun je kledinghangers ophangen, zodat jassen extra netjes kunnen worden opgeborgen. Er zijn wandkapstokken met alleen zo’n rail, maar er zijn ook modellen met zowel kapstokhaken als een kledinghangerrail.
Nee
kapstok-expert.nl
Logo