Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

van Esch

Presenteren, opbergen en ontvangen zijn de drie belangrijkste speerpunten van Van Esch. Sinds de oprichting van dit familiebedrijf in 1972 zijn ze bezig de wereld van interieurartikelen te veroveren en te veranderen. Van Esch heeft zich toegespitst op het maken van garderobesystemen en entree-accessoires. De kapstokken die het merk op de markt heeft gebracht vertonen een zeer rijke variatie.

Dit zijn de populairste kapstokken van Van Esch:

Ruim assortiment aan kapstokken

In onze webshop zijn de garderoberekken, wandkapstokken en designkapstokken van van Esch ruim vertegenwoordigd. De “Tree Hooked” is bijvoorbeeld een populaire kapstok met een uiterst fraai en ludiek design. Deze takvormige kapstok kunt u met meerdere exemplaren uitbreiden naargelang het aantal jassen dat u een plaatst dient te bieden. Zo ‘groeit’ deze wandkapstok als het ware over de muur en zal deze kapstok ook zonder kledingstukken een essentieel onderdeel worden van uw interieur. Aan de andere kant van het productspectrum van van Esch staat bijvoorbeeld het “Tertio garderoberek” waarbij functionaliteit en capaciteit hoog in het vaandel staan. Deze kledingrekken zijn leverbaar in verschillende modellen die het meest tot hun recht komen in grote ruimtes. Ze zijn dan ook uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld kantoren, sportverenigingen of scholen.

Designkapstokken van van Esch

Het merk van Esch heeft een aantal designkapstokken op de markt gebracht die als kleine kunstwerkjes beschouwd kunnen worden. De verbluffende creaties van van Esch zijn natuurlijk naast het begrip “design” ook onder vele andere categorieën te scharen. Of u nu een wandkapstok of een garderoberek zoekt, van Esch blijft met de eigenzinnige ontwerpen verbazen.

Kapstokken voor de kleintjes

Ook voor kinderen heeft van Esch een aantal prachtige kapstokken op de markt gebracht. Omdat deze veelal op een lagere hoogte worden gehangen is het van belang dat de kledinghaak van de kinderkapstok geen scherpe randen heeft. De “Circus XL” is bijvoorbeeld een fleurige kinderkapstok met een aantal kleine haakjes, speciaal voor kleinere kleding. De haken hiervan zijn rond gemaakt zodat u er niet achter blijft haken als u er langsloopt.

kapstok-expert.nl
Logo