Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

Spinder Design

Strakke lijnen, stevige materialen en unieke vormen voeren de boventoon bij de kapstokken van Spinder Design. De samenwerking met een aantal trendsettende ontwerpers levert steeds weer unieke creaties op in de collectie. Opmerkelijk is het veelvuldige gebruik van metaal, dat veelal in combinatie met natuurlijke materialen wordt ingezet. In de ontwerpen van de kapstokken is dit ook duidelijk te zien. Deze completeren dan ook ieder modern interieur op volstrekt unieke wijze. Het doel van Spinder Design is naar eigen zeggen kapstokken te ontwikkelen die zowel “ongecompliceerd” zijn evenals “eerlijk in hun uitstraling”.

Dit zijn de populairste kapstokken van Spinder Design:

Opvallende wandkapstokken

De wandkapstokken van Spinder Design vallen op door het gebruik van natuurlijke golvende vormen. Alle kapstokken zijn stuk voor stuk een lust voor het oog maar boeten niet in aan functionaliteit. De “Wave” heeft bijvoorbeeld een gebogen body met aan de voorzijde kledinghaken en aan de achterzijde ruimte voor kledinghangers. Hierdoor is deze wandkapstok op uiterst subtiele wijze ingedeeld. Dit is slechts een enkel voorbeeld van de manier waarop Spinder Design zijn wandkapstokken op unieke wijze vormgeeft.

Bijzonder vormgegeven designkapstokken

Vloeiende bewegingen spelen de voornaamste rol bij de designkapstokken van dit merk. Door hun unieke uiterlijk zijn de designkapstokken niet alleen functioneel, maar tevens hoogstandjes te noemen op het gebied van industrieel design. De designkapstokken zijn stuk voor stuk juweeltjes in uw interieur en zorgen door het gebruik van de natuurlijke vormen voor een warme sfeer in uw interieur.

Minimalistische garderoberekken

De garderoberekken van Spinder Design vallen op door hun minimalistische looks waarbij pure functionaliteit prevaleert. Binnen de collectie van dit merk zijn de rekken van metaal gemaakt en zeer gebruiksvriendelijk. De meeste modellen zijn uitgevoerd met haken of hangers aan de onderkant en aan de bovenkant ruimte voor uw hoed of andere kledingstukken.

kapstok-expert.nl
Logo