Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

Bony Design

Bony Design is een Nederlandse leverancier van hoogwaardige interieurproducten tegen betaalbare prijzen. Het assortiment bestaat uit verlichting, tafels, spiegels en garderobe-artikelen. Bijna alle producten worden vervaardigd uit roestvrij staal, eventueel gecombineerd met glas of notenhout. Bony Design heeft een breed scala aan producten en modellen met allemaal een strakke en gedegen look. Hierdoor passen de kapstokken van Bony Design uitstekend in de het hedendaagse interieur. Alle producten worden geheel in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, waarbij de bewaking van de topkwaliteit het belangrijkste speerpunt is.

Bony Design wandkapstokken

Door het gebruik van hout af te wisselen met roestvrijstaal heeft Bony Design een brede verscheidenheid aan wandkapstokken weten te creëren. Met de warme uitstraling van hout en de sobere look van het zilverkleurige metaal vindt u geheid een wandkapstok naar uw smaak en die uw interieur zal completeren. Hoewel dit merk ook verscheidene types wandkapstokken heeft gefabriceerd, kan het model met een rij kledinghaken en daarboven een hoedenplank toch als hun stokpaardje beschouwd worden.

Bony Design designkapstokken

Het ontwerpen van onderscheidende kapstokken van hoge kwaliteit, dat is waar Bony Design sterk in is. Het merk doet zijn naam eer aan met schitterende designkapstokken, zoals de “6042”, die met zijn minimalistische uitstraling uitermate goed staat in het moderne interieur. In onze webshop vindt u beslist een designkapstok die aan uw wensen voldoet.

Bony Design kapstokhaken

Natuurlijk heeft Bony Design ook een aantal kapstokhaken ontworpen, die deze oude kapstokvorm van een nieuw jasje hebben voorzien. Deze kapstokhaken hebben door hun strakke vormgeving een discreet uiterlijk en zullen daardoor niet misstaan in de gang van uw woning of uw kantoorruimte. Evenals de andere kapstokken van Bony Design zijn verreweg de meeste wandkapstokken uit uiterst robuust en duurzaam roestvrij staal vervaardigd.

kapstok-expert.nl
Logo