Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

Wandkapstokken

De wandkapstok is veruit het meest populaire model kapstok. Hoe groot of klein uw hal ook is, er is altijd ruimte voor een kapstok aan de muur, zodat u een plek heeft om uw jassen op te hangen. Een muurkapstok is niet alleen praktisch, maar een stijlvol model is bovendien een ware aanwinst voor uw interieur.

Dit zijn de populairste wandkapstokken van dit moment:

Wandkapstok: de meest populaire kapstok

De grootste afdeling op kapstok-expert is ongetwijfeld die van de wandkapstokken. Op deze pagina vindt u een verzameling van uiteenlopende modellen kapstokken, die eenvoudig aan de wand te bevestigen zijn. Een wandkapstok wordt niet alleen gebruikt om in de hal van woningen op te hangen, maar is ook een populair model kapstok in bedrijfsgebouwen en scholen. Door de kapstok aan de muur te hangen, blijft de vloer vrij en dat is wel zo praktisch. Op die manier blijft er meer ruimte vrij en is de vloer gemakkelijk schoon te maken.

Muurkapstokken voor iedere ruimte

Wij bieden wandkapstokken voor alle soorten ruimtes. U kunt in deze webshop niet alleen terecht voor een kapstok voor in huis, maar ook voor kapstokken voor zakelijk gebruik. De kleine wandkapstokjes zijn bijvoorbeeld ideaal als badkamerkapstok en kunnen ook uitstekend gebruikt worden in de slaapkamer. Daarnaast bieden wij diverse strak vormgegeven muurkapstokken, die heel geschikt voor in de hal of voor een garderobe. U kunt de filter aan de zijkant van de pagina gebruiken voor het selecteren van een bepaalde ruimte, waarvoor u een wandkapstok zoekt.

Kapstokken met extra’s

In deze webshop kunt u verschillende soorten wandkapstokken kopen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudig model, dat enkel bestaat uit een wandpaneel met haken erop. Het bekende designmerk Umbra biedt bijvoorbeeld diverse stijlvolle wandkapstokken met praktische, inklapbare haken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een muurkapstok met extra bergruimte. Zo is er bijvoorbeeld de wandkapstok met hoedenplank. De hoedenplank bevindt zich bovenop de kapstok en biedt extra ruimte om hoeden, tassen en sjaals op te bergen. Daarnaast zijn er nog wandkapstokken met een kledinghangerrail. Met behulp van kledinghangers kunt u colberts en andere jassen netjes daaraan ophangen. Door middel van de filters aan de zijkant van de pagina vindt u gemakkelijk de muurkapstokken met hoedenplank en/of kledinghangerrail.

kapstok-expert.nl
Logo