Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 kapstokken in 🏬 8 webshops

Deurkapstokken

In veel interieurs blijft het oppervlak van de deur onbenut, terwijl u allerlei leuke dingen kunt doen met die ruimte. Een deurkapstok ophangen bijvoorbeeld! Door een kapstok over de deur te hangen, maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Het ziet er niet alleen vrolijk uit, maar zorgt bovendien voor extra opbergruimte.

Dit zijn de populairste deurkapstokken van dit moment:

Benut de ruimte optimaal met een deurkapstok

Zoekt u een kapstok, maar heeft u weinig ruimte om die op te hangen? Dan is een deurkapstok de oplossing. De kans is groot dat u de ruimte op uw deur op dit moment niet gebruikt, dus waarom zou u er geen kapstok aan ophangen? Het kenmerkende aan deurkapstokken zijn de haken aan de bovenzijde, waarmee u de kapstok over de deur kunt hangen. De haken zijn zo ontworpen dat de deur in uw woning nog gewoon functioneert. Houdt er wel rekening mee dat deurkapstokken niet geschikt zijn voor opdekdeuren. Dit type kapstok is geschikt voor iedere ruimte, van slaapkamer tot badkamer en van keuken tot kinderkamer, zo lang er maar een deur aanwezig is!

Deurkapstokken in iedere stijl

Een deurkapstok is niet alleen praktisch, maar is ook nog eens leuk om te zien dankzij de vrolijke vormen en heldere kleuren. In deze webshop vindt u deurkapstokken van bekende merken als Zack, pt, en Umbra. Houdt u van een strak, modern design en zoekt u een RVS kapstok voor over de deur? Bekijk dan eens de deurkapstokken van Zack. Gaat u liever voor een speels design? Dan bieden pt, en Umbra zeker een vrolijke kapstok voor uw deur. Een deurkapstok uit ons assortiment is niet alleen ruimtebesparend voor bij u thuis, maar is ook origineel om cadeau te doen.

kapstok-expert.nl
Logo