Design kapstok

Originele designkapstokken: bijna te mooi om een jas op te hangen!

Vindt u dat een kapstok méér is dan een object om jassen aan op te hangen? Wij ook! Voor de fijnproevers onder ons zijn er kapstokken die bijna te mooi zijn om met jassen, tassen of hoeden te bedekken. Deze designkapstokken zijn niet alleen functioneel, maar vormen bovendien een perfecte accessoire voor uw interieur.

Designkapstokken van nationale en internationale makelij

Houdt u van designproducten en zoekt u niet zomaar een eenvoudige kapstok? Dan is het een uitstekend idee om een kijkje te nemen bij de designkapstokken. Naast een functioneel en praktisch design is bij deze kapstokken extra aandacht besteed aan een stijlvol, bijzonder en origineel uiterlijk. In dit assortiment zijn alle bekende interieurmerken vertegenwoordigd. Gaat uw voorkeur uit naar design van Nederlandse bodem? Kapstokken met een echt Dutch Design vindt u bij Bony DesignSpinder Design en Pols Potten. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook internationaal georiënteerde designmerken, zoals Umbra, Born in Sweden en Magis.

Alle soorten designkapstokken

Van een designkapstok staat natuurlijk niet vast wat voor soort kapstok het is. Het kan een wandkapstok zijn of een staande kapstok, maar ook een kapstokhaak kan een echt designproduct zijn. Als u al weet wat voor soort kapstok u zoekt, kunt u met behulp van de filter aan de zijkant het gewenste type selecteren. Zo kunt u snel en gemakkelijk het assortiment bekijken, zodat u eenvoudig de designkapstok vindt, die gemaakt is voor uw interieur.