Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 kapstokken in šŸ¬ 8 webshops

Alles wat je moet weten bij het kopen van een kapstok

Ben jij zat van de jassen die op de trapleuning gedropt worden? Of ben je gewoon op zoek naar een kapstok om de hal, je kantoor of slaapkamer te organiseren? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze informatiepagina lees je waar je zoal op kunt letten bij het aanschaffen van een kapstok. Ideaal als je niet goed weet waar je moet beginnen met je zoektocht. Lees onderstaande tips en je vindt gemakkelijk wat je zoekt!

Waar ga je de kapstok gebruiken?

Bij het kiezen van een kapstok is het slim om vast te stellen waar je deze gaat gebruiken. Verreweg het grootste deel van de kapstokken wordt in de hal of foyer geplaatst. Het kan natuurlijk ook zijn dat je er Ć©Ć©n voor de slaapkamer of de badkamer zoekt om je kleding of badjas aan op te hangen.

In deze webshop vind je voor iedere ruimte een passende kapstok. Om het je gemakkelijk te maken om een geschikt model te vinden, hebben we bij ieder product aangegeven voor welke ruimte deze het meest geschikt is. Dit is natuurlijk maar een suggestie: je kunt iedere kapstok gebruiken waar jij dat wilt.

Vind de juiste kapstokken voor iedere ruimte

Met behulp van de filters aan de zijkant van de pagina vind je gemakkelijk een kapstok voor iedere ruimte. We maken onderscheid tussen de hal, een (professionele) garderobe, de badkamer en de slaapkamer. Hieronder vind je een overzichtje van de verschillende soorten kapstokken per ruimte:

  • Ik ben op zoek naar een kapstok voor in de hal
  • Ik zoek een kapstok voor de badkamer
  • Ik ga de kapstok in de slaapkamer gebruiken
  • Ik zoek een product dat geschikt is voor een garderobe

Hoeveel ruimte heb je?

Het is niet alleen handig om vast te stellen waar je de kapstok gaat gebruiken, maar ook hoe groot deze ruimte is. Als je beschikt over een ruime entreehal, dan past een staande kapstok bijvoorbeeld beter dan wanneer je een smalle gang hebt. In kleinere ruimtes zijn wandkapstokken of deurkapstokken geschikter.

Hoeveel haken heb je nodig?

Bij iedere kapstok wordt aangegeven over hoeveel haken deze beschikt. Je kunt dus het beste vooraf grofweg vaststellen hoeveel haken je ongeveer nodig denkt te hebben. Voor een kantoor of ander bedrijf is vanzelfsprekend een groter aantal haken nodig dan voor een wandkapstok in huis.

Verreweg de meeste kapstokken hebben tussen de vijf en de tien haken. Op die manier heb je genoeg voor je hele gezin, maar is er ook voldoende ruimte voor jassen als je visite krijgt. Denk jij veel meer of juist minder haken nodig te hebben? Ook dan vind je in deze webshop natuurlijk een geschikte kapstok.

Hoeveel haken wil jij?

Aan de zijkant van iedere pagina met kapstokken kun je filteren op het aantal haken. Op die manier vind je eenvoudig een model dat voldoet aan jouw eisen. Via onderstaande linkjes kun je het complete assortiment per aantal haken bekijken.

  • Ik heb maximaal 4 haken nodig
  • Ik zoek een kapstok met 5 tot 10 haken
  • Ik wil een grote kapstok met meer dan 10 haken
  • Ik zoek een kapstok zonder haken en gebruik liever alleen kledinghangers

Welke stijl past bij jou?

Nog een manier om een goede keuze te kunnen maken, is stijl. Als je weet welke stijl jij mooi vindt, wordt het vinden van een geschikte kapstok nog een stap eenvoudiger. Maar welke stijlen zijn er allemaal? En welke past goed bij jou en je interieur? Je vindt alle stijlen eenvoudig via onze website.

Kapstok Expert
Logo
Shopping cart