Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 kapstokken in šŸ¬ 8 webshops

Informatie garderobe rekken

Wil je een garderobe maken voor de werknemers van je kantoor of bedrijf? Of heb je garderoberekken nodig voor de bezoekers van een concertgebouw of theater? Op deze pagina lees je waar je zoal op kunt letten bij het aanschaffen van een garderoberek. Zo helpt Frank jou om een goede keuze te kunnen maken en is er in jouw bedrijf of instelling altijd voldoende ruimte om alle jassen op te bergen.

  • Staand of wand
  • Aantal haken
  • Breedte
  • Extra’s

Aan de wand of op de grond?

Bij het vinden van een geschikt garderoberek kun je het beste als eerst bepalen voor welk soort rek je gaat. Er zijn twee soorten: staande modellen en wandmodellen. Hieronder hebben we beide soorten voor je naast elkaar gezet, zodat je gemakkelijk kunt bepalen welke het meest geschikt is voor jouw bedrijf of instelling.

Staand garderoberek

Een staand garderoberek kun je neerzetten waar je maar wilt. Je hebt geen wand nodig, alleen voldoende vloerruimte. Er zijn enkelzijdige staande garderobes met Ć©Ć©n rij haken of kledinghangers, maar ook dubbelzijdige die je aan twee kanten kunt gebruiken.

  1. Gemakkelijk uit te breiden
  1. Kan worden verplaatst
  1. Neemt meer ruimte in dan een wandmodel

Wandgarderoberek

Zoals de naam al zegt, wordt een wandgarderoberek aan de muur bevestigd. Deze garderobe neemt dan ook weinig ruimte in. Wandgarderobes zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: met haken of kledinghangers, met enkele of dubbele rijen haken en zelfs met en zonder hoedenplank.

  1. Verkrijgbaar in verschillende soorten
  1. Neemt weinig ruimte in
  1. Niet zo gemakkelijk te verplaatsen

Hoeveel haken heb je nodig?

Net als bij een gewone kapstok is het ook bij een garderoberek slim om na te denken over het aantal haken dat je nodig denkt te hebben. Door een inschatting te maken van het aantal werknemers of bezoekers dat de garderobe gaat gebruiken, vind je gemakkelijk een passend garderoberek.

Het aantal haken van de garderoberekken uit deze webshop varieert van 2 tot meer dan 70. Voor iedere toepassing – van klein kantoor tot groot concertgebouw – is dus wel een passend model beschikbaar.

Veel garderoberekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je het aantal haken nauwkeurig kunt afstemmen op je wensen. Heb je meer haken nodig? Dan kun je je garderobe natuurlijk altijd uitbreiden met extra rekken.

Hoeveel ruimte heb je?

Vind jij het lastig om een inschatting te maken op basis van het aantal haken? Dan kun je ook de breedte gebruiken. Dat is ook handig als je specifieke eisen hebt over het formaat van het garderoberek. Bij ieder product wordt weergegeven hoe hoog, breed en diep deze is. Op basis daarvan kies je eenvoudig een model dat past in jouw bedrijf of instelling.

Welke extra opties heb je nodig?

Voor veel garderoberekken zijn extra opties beschikbaar. Daarmee kun je het rek nog beter afstemmen op de wensen van jouw bedrijf of instelling. Hieronder lees je meer over de verschillende extra mogelijkheden.

Garderoberek met hoedenplank

Sommige garderoberekken zijn standaard voorzien van een hoedenplank. Daarop kunnen hoeden, tassen en andere accessoires worden neergelegd. Op die manier voorkom je dat ze op de grond terechtkomen.

Ruimte voor paraplu’s

Wil je je gasten of werknemers de mogelijkheid geven om ook paraplu’s op te bergen? Kies dan voor een garderoberek met parapluhouder. Sommige garderoberekken worden standaard met paraplurek geleverd. Voor veel andere rekken is een parapluhouder wel apart verkrijgbaar. Bij deze producten wordt in de tekst aangegeven of dat het geval is.

Garderoberekken op wielen

Wil jij je garderoberek gemakkelijk van de ene naar de andere plek kunnen rijden? Kies dan voor een verrijdbaar exemplaar. Een aantal rekken wordt inclusief wielen geleverd. Voor andere staande garderoberekken zijn wielen apart verkrijgbaar. In de producttekst vind je meer informatie over de passende wielen.

Kapstok Expert
Logo
Shopping cart