Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ­čÄľ´ŞĆ 543 kapstokken in ­čĆČ 8 webshops

Garderoberekken

Om te zorgen dat alle kinderen op school hun jas kunnen ophangen, zijn voldoende garderoberekken onmisbaar. Ook op kantoren, in theaters en andere grote gebouwen is een garderoberek de ideale toevoeging voor de ontvangstruimte.

Het garderoberek: effici├źnte kapstok voor grote ruimtes

Voor een effici├źnte garderobesysteem dat plaats biedt aan een groot aantal jassen, is een garderoberek een uitkomst. De garderoberekken zijn uiterst effectief in het stallen en opbergen van kledingstukken. Ze zijn uitgerust met een groot aantal haken, zodat vele mensen er hun jas aan kunnen ophangen. Sommige modellen zijn bovendien voorzien van een parapluhouder of hoedenplank, zodat ook andere kleding-accessoires kunnen worden opgeborgen.

Hoe kies ik het juiste garderoberek?

Bij het uitkiezen van een garderoberek is het handig om vooraf na te denken over het aantal jassen dat eraan opgehangen gaat worden. Aan de zijkant van de pagina bevindt zich de filter ‘aantal haken’, waarmee u eenvoudig de kapstokken met een bepaald aantal haken kunt selecteren. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de locatie waar het garderoberek geplaatst gaat worden. Zoekt u een rek dat aan de wand gehangen kan worden of gaat u juist liever voor een staand model? Verder zijn er nog extra opties, waar u voor kunt kiezen. Zo bieden wij bijvoorbeeld garderoberekken met een ingebouwde parapluhouder of een handige hoedenplank. Daarnaast kunt u kiezen voor een verrijdbaar garderoberek of een rek dat inclusief kledinghangers wordt geleverd.

Alle bekende merken vertegenwoordigd

In deze webshop zijn alle bekende kapstokmerken, zoals Kerkmann, van Esch en Spinder Design, vertegenwoordigd met een reeks prachtige garderoberekken in uiteenlopende prijsklassen. Wilt u de jassen van uw bezoekers in de wachtkamer op een stijlvolle manier aannemen en uw gasten tevens voorzien van de mogelijkheid om iets te lezen? Wij bieden zelfs een garderoberek van Kerkmann met ingebouwd tijdschriftenrek. Zoekt u een garderoberek dat gemakkelijk te verplaatsen is? Vink dan bij de filters de optie ‘verrijdbaar’ aan en u vindt alle garderoberekken met wielen. Voor een garderoberek op school kunt u een kijkje nemen bij de merken van Esch en Ilium.

kapstok-expert.nl
Logo