Merken

Kapstokken van de mooiste interieurmerken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste kapstok-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Puhlmann Little Twigs kapstok

14 jul. 2017
“Deze zijn echt mooie, en helaas, heel klein. Ik kon de maat niet goed inschatten.... en dat ligt aan mij, niet de fabrikant. Volgens mijn zijn de 3 little twigs meer bedoeld voor de keuken of misschien eentje in de wc. Maar niet als een gewone kapstok voor een jas, alhoewel dat is graag wat ik had gewild. Ik heb de 3 little twigs nog niet geplaatst omdat ze te klein zijn voor dikke jassen. En dus had ik liever geen sterren bij "gemak montage" in te vullen. Helaas, deze "beoordeling" vragenlijst dwingt mij om de montage ook te oordelen... anders wordt mijn reactie niet verstuurd. Daarom heb ik maar 3 sterren gegeven. ”
Puhlmann Little Twigs kapstok

Van Esch Slide staande kapstok

13 jul. 2017
“Mooie kapstok, redelijk aan de prijs maar wel kwaliteit voor dit geld. I.t.t. eerder bericht is de instructie duidelijk en bijna niet nodig. Eenvoudig te installeren. Staat nu mooi in de gang.”
Van Esch Slide staande kapstok

Snip houten kapstok

4 jul. 2017
“Voor deze prijs heb ik geen reden om te klagen. Het is een klassiek model zoals mijn ouders in de hal hebben staan. De kapstok staat stabiel. De montage ging in één keer goed al heb ik de indruk dat sommige voorgeboorde gaatjes niet 100% op elkaar aansluiten. Eenmaal in elkaar geschroefd en met een beetje houtlijm wordt het toch een stevig geheel. De kapstok is iets te laag voor Hollanders en had voor de Nederlandse markt vijf tot tien centimeter hoger mogen zijn. De schroefgaten kun je vullen en de kapstok kun je opnieuw schilderen. De witte kapstok staat bij mij op een witte vloer, tussen witte muren en onder een wit plafond. Dat ziet er prima uit. ”
Snip houten kapstok