kapstok-expert

Lockers

Lockers voor sportieve locaties

Als u regelmatig in de sportschool of het zwembad komt, heeft u ze waarschijnlijk wel zien staan: lockers. Deze handige opbergkasten zijn ideaal voor het opbergen van kleding, tassen en accessoires als u gaat sporten. Daarom vindt u hieronder een groot aanbod lockers, die ideaal zijn voor bedrijven, zwembaden en sportscholen.

Lockers
Aantal compartimenten
Kleur
Materiaal
Prijs
"kapstok-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Lockers voor een bijzondere garderobe

Een garderobe in een concertgebouw geeft een heel andere aanblik dan de garderobe in een sportschool of zwembad. Op deze sportieve locaties willen bezoekers meer ruimte voor het (veilig) opbergen van hun eigendommen. Daarom worden in deze gebouwen doorgaans lockerkasten gebruikt. Ook bij grote bedrijven kan het wenselijk zijn om spullen veilig achter een slot op te bergen. Bent u bezig met het samenstellen van een 'garderobe' voor een dergelijke locatie? Bekijk dan ons grote assortiment lockers en kies eenvoudig voor een exemplaar dat in dat gebouw past.

Kies eenvoudig de juiste lockerkast

In deze webshop bieden wij een uitgebreid aanbod lockerkasten van verschillende samenstellingen. Zo zijn de kluisjes in iedere lockerkast anders van formaat en hebben de kasten een verschillend aantal lockers. Met de filters aan de zijkant kunt u eenvoudig kiezen voor het gewenste aantal kluisjes per lockerkast. Hoe kleiner het aantal kluisjes, hoe groter het formaat van de kluis. Zo biedt een opbergkast met slechts twee compartimenten volop ruimte voor meerdere jassen en tassen. Dit model wordt ook wel een 'locker-kledingkast' genoemd. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur lockers dan op de afbeelding wordt weergegeven? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

van Esch Aquarius HF2403/P

Vraag: Van welk soort hout zijn deze lockers vervaardig?

Antwoord van onze expert: Die is gemaakt van gelamineerd spaanplaat.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.